14 Eylül 2009 Pazartesi

Şampiyonlar Ligi...




Prestij,atmosfer,organizasyon başarısı,oynanan oyun ve maddi kazanç.
Hepsi Şampiyonlar Ligi'nde tavan yapmış şeyler.
Bu organizasyona sadece grup aşamasında katılmak hatırı sayılır bir maddi kazanç,klüp tanınırlığı,taraftar potansiyeli olan küçük takımların kendilerini göstermek için müthiş bir tribün ambiyansı yaratmasını sağlıyor.Şampiyonlar liginin en büyük güzelliğide bu benim için.
Taraftarlar sadece Şampiyonlar Ligi maçları için yepyeni kendine has; pankart,tezahürat,kareografi hazırlayıp maçı bambaşka bir havaya sokuyorlar.
Bu özellikle Doğu Avrupa tribünleri ve organizasyona katılması şaşkınlıkla karşılanan takımların taraftarlarında mevcut olan birşey.
İşin yönetim boyutuna geçtiğimizde büyük küçük her klübün yönetimi bu organizasyona katılmayı paraya çevirmenin yollarını klübün resmi mağazalarında satışa sundukları Şampiyonlar Ligi içerikli ürünlerle sağlıyorlar.



Son olarak bizim yönetimimizin bu sene tavan yapan sosyal içerikli ürün sevdasını herkes hoş görü ile karşılıyor.Yukarda bahsettiğim duruma paralel olarak Şampiyonlar Ligi için özel hazırlanan bir sweat varki mükemmel.Ne demiş eskiler "İyi insan olunmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz"
Önce "kızılay" sonrada "say to no racism" ürünlerini satışa sunan her kimse tebrik ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder